Vildmark
Upptäcka
Upptäck Tiveden
Skogsriket
Otroligt
Spännande
Urnatur
Välkommen ut!
Upptäck Tiveden
Vildmarken
Tystnaden
Grönt och skönt
Morgondimma
Solnedgångar
Välkommen ut!

Teater och dans i Askersund

22777211-black-mask-on-the-wooden-background (1).jpg
26 februari – 31 december

Teater och dans i Askersund

Förgyll din dag med ett besök på teater! I Askersund finns ett bredd utbud av teater- och dansuppsättningar. Kom och se härliga föreställningar i staden och på landsbygden!

Ett urval presenterar vi här, fler hittar du i evenemangskalendern på www.visitaskersund.se

Boken om skuggorna
6 juli kl. 11 & 14. Julia & boken om skuggorna är en unik promenadföreställning fylld med pirater, magi, musik och ledtrådar. Detta är något du inte vill missa. Promenadteater innebär att gatan är scenen och att publiken får följa med skådespelarna på en teatervandring runt ett område. Ett specialanpassat ljudsystem gör att skådespelarnas röster förstärks under vandringen.
Förköp av biljetter via www.visitaskersund.se
Plats: Torget, Askersund

Innersta rummet
1 oktober - 19 december. Deckare med trerättersmiddag författad av Johan Gille. Innersta rummet är den sjuttonde deckaren med trerättersmiddag i rad på Lerbäcks Teater sedan starten 2004. Denna gång utspelar den sig på en kursgård i Sverige.
Förköp av biljetter på www.lerbacksteater.se
Plats: Lerbäcks Teater, Lerbäck

Klara Zimmergren - Allt kommer bli bra
10 oktober kl. 19.00. En varm och rolig föreställning med Klara Zimmergren om att inte få till livet i den ”rätta ” ordningen. Med sina oefterhärmligt träffsäkra betraktelser kommer Klara att lotsa oss igenom hur livet kan komma att gestalta sig – och allt slutar trots allt ganska bra.
Förköp av biljetter via www.visitaskersund.se
Plats: Kulturhuset Sjöängen, Askersund

Mamma ljuger
22 oktober kl. 19.00. Efter succén Den Lyckliga Pessimisten är komikern Jan Bylund och psykologen Mattias Lundberg tillbaka med en ny föreställning. Mamma ljuger! och handlar om alla uppmaningar våra mammor berättar för oss när vi är små så som ”Om du badar direkt efter du ätit får du kramp” och ”Om du äter snö får du mask i magen”. Ligger det någon sanning bakom påståendena eller det endast påhitt?
Förköp av biljetter via www.visitaskersund.se
Plats: Kulturhuset Sjöängen, Askersund

Värmländsk Voodoo
13 november kl. 19.00. En helt ny humorföreställning med Johan Östling och Björn Ling. Efter succén med ”Din Jävla Fegis!”, med inte mindre än 150 spelade föreställningar runt om i Sverige, är Johan Östling och Björn Ling tillbaka med en helt nyskriven föreställning tillägnad fenomenet att allt ordnar sig och att det faktiskt går att påverka.
Förköp av biljetter via www.visitaskersund.se
Plats: Kulturhuset Sjöängen, Askersund

För mer information och biljettbokning besök www.visitaskersund.se/evenemang